15:00

Huddinge IF P08:3

Referat: Karlbergs BK P08 Grön - Huddinge IF P08:3

Idag åkte vi för första gången till Stora Mossens IP i Bromma och för motståndet stod Karlbergs BK som vi även mötte förra året i en försäsongsmatch.
Det blev en mycket jämn och målsnål tillställning trots många fina målchanser för båda lagen. Karlberg inleder matchen bäst med bra både bredd- och djupledsspel, men det är vi som gör första målet, en snygg halvvolley av Amadeus E. i den 9:e matchminuten åker in som en raket i nätmaskorna. Vi leder efter den första perioden med 1-0. Den andra perioden inleder vi piggt och har mycket bollinnehav. I den 33:e matchminuten kommer vindsnabbe Mert C. igenom på högerkanten och spelar snett inåt bakåt till Charlie Ä. som utökar vår ledning till 2-0 vilket även var resultatet inför den sista perioden. I inledningen av den tredje perioden lyckas Karlberg att reducera genom att deras högerytter från snäv vinkel prickskjuter stolpe in. Därefter blev det inga fler mål mål varken för oss eller för hemmalaget. Båda lagens målvakter gör storslagna insatser även om stolpar och ribban ibland var till hjälp. Mycket glädjande idag var att se hur ofta vår backlinje låg helt rätt placerade.

Slutresultatet blev Karlbergs BK - Huddinge IF 1-2.

Målet: Amadeus E. 1, Charlie Ä. 1